15 Şubat 2009 Pazar

Videoları çok hızlı dönüştürün


Nvidia'nın GeForce 8 ve sonrasında çıkarttığı grafik işlemciler, sisteminize grafik haricinde de güç katıyor. İşlemciye yüklenmeden video çevirmenin sırrı burada!

 Nvidia'nın sunduğu CUDA teknolojisi, GeForce 8 ve daha yeni olan ekran kartlarınızdan, işlemcinin altında ezildiği işlerde işlem gücü olarak faydalanmanızı sağlıyor. CUDA'nın en popüler uygulamalarından birisi olan video sıkıştırma ve işlemede, bu teknoloji kullanıcılara, işlemcilerin yetmediği noktalarda yardım ediyor.

Badaboom ile Videolar Hemen Hazır

Son zamanlarda bir Nvidia ekran kartı sürücüsü indirdiyseniz de görmüş olabileceğiniz Badaboom Media Converter yazılımı, kullanıcılara birçok farklı dosya biçiminden diğer dosya biçimlerine hızlı şekilde video çevirme olanağı sağlıyor. Özellikle de iPod, Zune ve YouTube gibi hedeflere, artık neredeyse her yerde kullanılan H264 codec'ini kullanarak video çevirebiliyorsunuz.

Ekran Kartına Dikkat!

Burada size indirme bağlantısını vereceğimiz yazılım, sadece Nvidia GeForce 8 ve daha yeni ekran kartınız varsa çalışacaktır. Aksi takdirde herhangi bir geri uyumluluk kipi devreye girerek yazılımı ekran kartı desteği olmadan da kullanmanızı sağlamıyor.


İndirin




                                                 Yazılımı indirmek ve teknik destek almak için tıklayın


Badaboom yeterince hızlı mı?

Berkin Bozdoğan - http://shiftdelete.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mutluluğun Anahtarı