2 Aralık 2011 Cuma

Kutsal toprakların değiştirdiği ünlüler


Podyum, sahne ve beyaz perdenin pek çok ünlü ismi umreye gitti. Ve bakın hayatları nasıl değişti...

Podyum, sahne ve beyaz perdenin pek çok ünlü ismi umreye gitti. Kutsal topraklarda yaşadıkları duygudan sonra çoğu gece hayatına son verdi. İşte manevi dünyalarının zenginleştiğini söyleyen şöhretler...

Gamze ÖZÇELİK: Ünlü oyuncu Arka Sokaklar dizisindeki rol arkadaşı Uğur Pektaş'la evlendikten sonra umreye gitti. Şimdi 4 aylık hamile olan Gamze Özçelik, umreden sonra gece dışarı çıkmaz oldu.

Emel SAYIN: İki yıl önce kutsal topraklara giden Emel Sayın 10 günlük umre ziyaretinden sonra şunları söylemişti: “Manevi dünyamı çok zenginleştiren bir ziyaret oldu.”

Sibel CAN: Ünlü sanatçı umre ziyaretine 2007 yılında eşi Sulhi Aksüt'le gitti. Umre dönüşü oldukça duygulanan Can, “Muhteşemdi. Oradaki duygular anlatılmaz, yaşanır” dedi.

Ceylan: Türkücü Ceylan Avcı, ölen ağabeyinin oğlu Şakir Avcı (21) ile birlikte gözyaşları içinde umre ziyaretine gitti. umreden sonra sahneye çıktığı için kapanamayacağını belirten Ceylan, ''İnşallah ileriki yıllarda Allah haca gitmeyi de nasip etsin” dedi.

Yıldız TİLBE: Umre ziyareti sırasında çok duygulandığını belirten Tilbe, " Orada kimseden alamayacağım bir enerji, huzur var. Ve bu enerji hiç kimsede yok” dedi.

Mazhar ALANSON: "Orası paslanan gönlümü dezenfekte ettiğim yer" dediği kutsal topraklara 6 kez gitti. Alanson, "Yandım Yandım" adlı şarkısını Hz. Muhammed için Mekke'de yazdı.

Cem YILMAZ: Mazhar Alanson'un telkiniyle 'sufizm'le tanışan ünlü şovmen Cem Yılmaz da umreye gitti. Kutsal topraklarda üç gün kalan Yılmaz, eşine dostuna hurma, tespih, zemzem suyu gibi hediyelerle döndü.

Selin TOKTAY: Bir dönemin marjinal mankeni olan Selin Toktay, Kayserili işadamı Ali Rıza Özderici'yle evlendikten sonra podyumları bırakıp umreye gitti.

Yaşar ALPTEKİN: Bir dönem podyumların, dans salonlarının, film sahnelerinin en tanıdık siması olan manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, umre ziyareti sırasında hidayete erdiğini söyledi. Alptekin şu sıralar ‘5 vakit namaz’ tişörtleriyle dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mutluluğun Anahtarı