28 Ekim 2011 Cuma

Korkunç bir sevgilimisiniz?

Sizden nefret eden kız arkadaşlarınız olabilir, o ayrı konu... Ama asıl yaptıklarınız yüzünden sizi sürekli yargılayan ve buna rağmen ilişkiyi sürdürmek için kendini paralayan bir erkek arkadaşınız varsa, durup bir düşünün; çünkü ’korkunç sevgili’lerden biri de siz olabilirsiniz! Durumunuzu anlamak için aşağıdaki soruları yanıtlayın.

1- "Önemli değil" ve "neyse" kelimelerini sıkça mı kullanıyorsunuz?

2- Kız arkadaşlarınızla konuşurken kendinizi farklı bir dünyada mı buluyorsunuz? Kelimeleri uzatarak ve şirinleştirerek mi telaffuz ediyorsunuz?

3- Katıldığınız tüm tartışmaların lideri (hatta belki de galibi) siz misiniz?

4- Lakabınız "prenses" olabilir mi?

5- Diğerleri erkek arkadaşlarının cep telefonlarını karıştırıyor diye siz de mi onlara uyuyor, kendi çapınızda mı hafiyelik yapıyorsunuz?

6- Ruh haliniz hiç durmadan değişiyor ve karşınızdakini şaşkına çeviriyor mu?

7- Erkek arkadaşınızla yaşadıklarınızı, aranızda geçen konuşmaları "Bunları herkes yaşıyor, herkes konuşuyor" düşüncesiyle arkadaş çevrenize anlatıyor ve bunda bir sakınca görmüyor musunuz?

8- Kabul edilemeyecek taleplerinizi bile sırf siz istediniz diye kabullenmek zorunda mı? Ne de olsa siz onun sevgilisisiniz!

Değerlendirme

Her evet yanıtı için hanenize 1 puan ekleyin. Elde ettiğiniz rakam, "kötülük" derecenizi gösterecektir.

5-8: Siz bir canavarsınız!

Siz aslında cadı olmak için yaratılmışsınız. Bir erkek arkadaşa sahip olmanız bile enteresan! Bir dahaki sefere çıldırıp çocuğu parçalamadan önce iki kere düşünün. Size onun kadar anlayışlı davranacak birini bir daha bulamayabilirsiniz.

2-4: Korku filmlerinde oynayabilirsiniz ama...

Siz "Scary Movie" tadında filmlerin canavarısınız. Korkuttuğunuz kadar eğlendiriyorsunuz da... Yanınızdakiler zaman zaman sizden, sözlerinizden ve yaptıklarınızdan rahatsız olsa da onları aslında kötü bir insan olmadığınıza inandırabiliyorsunuz. En büyük kozunuz ise sıcak gülümsemeniz. Bunu kaybetmemenizi tavsiye ederiz, çünkü sınırdasınız!

0-1: Korkunç olmamanız korkutuyor

O kadar iyisiniz ki "korkunç sevgili" olmanıza imkan yok. Hatta bu kadar şirin ve iyi niyetli olmanız, neredeyse dezavantaja dönüşecek. İnsanlar bu iyiliğin altında art niyet aramaktan kimi zaman kendilerini alamıyorlar. Erkek arkadaşınız ise kesinlikle çok şanslı. Umarız kıymetinizi biliyordur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mutluluğun Anahtarı